easy-m: hardware en diensten

MacBook pro half open

CVR Instruments, gelegen in Rixensart, is een verdeler van chirurgisch instrumentarium. Het familiebedrijf heeft het beheer van haar IT-park, van hardware tot software en onderhoud, toevertrouwd aan easy-m. 

Van Mac Line naar easy-m

Tot de overname door easy-m in oktober 2012, was Mac Line de leverancier van IT-materiaal bij CVR Instruments. De overgang van Mac Line naar easy-m kadert in de  continuïteit van de dienstverlening, en die overstap oogt alvast veelbelovend. “Naast de kwaliteit van de hardware ligt het niveau van de aangeboden service erg hoog”, aldus de heer Van Rossem, General Manager van CVR Instruments. “De teams van easy-m zijn altijd bereid tot luisteren, reactief en competent. Ze treden zeer snel op in probleemsituaties.

Easy-m, bekwame partner van KMO’s

Voor haar zakelijke klanten stelt easy-m zich op als een bekwame en zo geïntegreerd mogelijke partner. Dit ‘all-in’ aspect is voornamelijk interessant voor KMO’s, die niet altijd over de middelen beschikken om meerdere dienstverleners te engageren. “We bieden onze klanten een breed scala aan producten en oplossingen aan die al hun behoeften dekken”, verklaart Laurent Spilliaert, Business Manager bij easy-m. « Wij kunnen hen zowel hardware, software, serveroplossingen als opleidingen en ondersteuning leveren,… Wij zijn namelijk veel meer dan een ‘winkel’. Het feit dat alles geïntegreerd is, bespaart onze klanten veel tijd. »

Easy-m beheert ook verschillende projecten voor CVR Instruments: hardware, waaronder de implementatie van de e-mailserver, de installatie van een firewall en een softwarepakket om de bestaande IT-infrastructuur binnen het netwerk uit te breiden. CVR Instruments opereert vanuit twee aparte sites en alle machines moeten met elkaar kunnen communiceren. 

“We hebben verder ook een onderhoudscontract ondertekend”, vervolgt de heer Van Rossem. “Zo zijn we zeker dat onze IT-infrastructuur in orde is en dat de technici van easy-m ons zeer snel zullen bijstaan in geval van eventuele problemen.” »