Eco Days 2017
Groen zijn doet geen zeer. Integendeel zelfs: heel de maand april profiteer je bij Switch van vier acties die mild zijn voor het milieu én voor je portemonnee. Breng je oude Apple-toestel of accessoire binnen bij Switch en wandel naar buiten met iets volledig nieuws! De verschillende mogelijkheden en combinaties vind je hieronder terug.
Actie Apple-toestellen
Ruil je oude Apple-toestel in en krijg 20% bovenop de overnameprijs. De totale overnameprijs berekenen wij voor je in de winkel maar via het online rekenmachine krijg je alvast een idee van wat je toestel nog waard is.
Bereken je inruilwaarde
Actie Apple Toestellen
Actie iPhone hoes
Heb je nog een iPhone-hoesje liggen waar je geen blijf mee weet? Breng het tijdens de Eco Days binnen in één van onze winkels en krijg 20% korting op een stoere tech21 hoes.
Actie Apple Toestellen
Actie Apple Toestellen
Actie oortjes/headphones
Breng een oud paar oortjes of headphones binnen in één van onze Switch winkels en krijg 20% korting op een nieuwe Beats headphone. Dat klinkt als muziek in de oren!
Actie Apple Toestellen
space
Actie MacBook hoes
Ziet je nieuwe MacBook er wat naakt uit en heb je nog een sleeve liggen van zoveel MacBooks geleden? Breng je oude MacBook hoesje of sleeve binnen in één van onze Switch winkels en krijg 20% korting op een nieuwe Tucano hoes. Breng je het binnen in een easy-m winkel dan krijg je 20% korting op een be.ez hoes.
Actie Apple Toestellen
Voorwaarden Eco Days 2017

Actie geldig van 1 april tot en met 30 april 2017.

De Switch ECO Days bestaat uit de volgende aanbiedingen:

1) Bij overname van een Mac, iPad of iPhone wordt de overnameprijs met 20% verhoogd indien er meteen een nieuwe aankoop op volgt. De overnamewaarde kan berekend worden via de calculator en bevat reeds de extra verhoging. Deze calculator toont een indicatieve waarde - zonder nazicht van het toestel kan er geen definitieve waarde bepaald worden. Enkel de modellen aanwezig in de calculator komen in aanmerking voor overname. Toestellen met een gepersonaliseerde inscriptie worden niet overgenomen. Toestellen kunnen in elke Switch/easy-m winkel of -servicepunt aangeboden worden voor overname. Onder geen enkele voorwaarde wordt het overnamebedrag cash uitbetaald. Toestellen worden enkel overgenomen indien de originele aankoopfactuur voorgelegd kan worden, dit geldt zowel bij overname van een Mac, iPad of iPhone. Elke aanvraag wordt individueel beoordeeld en Switch behoudt zich het recht voor toestellen te weigeren. Bij overname van meer dan twee toestellen moet er een afspraak gemaakt worden via easy-m.be/contact. Deze actie is cumuleerbaar met EDU-korting.

2) Na het inleveren van een hoes, case, tas of hardshell voor Mac krijgt de klant 20% korting bij aankoop van een nieuwe hoes, tas of hardshell van het merk Tucano of Be-ez naar gelang de beschikbaarheid. Geldig tot einde voorraad. Eén hoes per klantnummer.

3) Na het inleveren van een hoes, case of tas voor iPhone krijgt de klant 20% korting bij aankoop van een nieuwe case van het merk Tech21 uit ons gamma. Geldig tot einde voorraad. Eén hoes per klantnummer.

4) Na het inleveren van een hoofdtelefoon krijgt de klant 20% korting bij aankoop van een nieuwe hoofdtelefoon van het merk Beats uit ons gamma. Geldig tot einde voorraad. Eén hoofdtelefoon per klantnummer.

Niet geldig in onze online store. Easy-m behoudt zich het recht voor om de voorwaarden en details van deze aanbieding, de in aanmerking komende producten en de duur van de actie te allen tijde te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.