iDays voordeel dagen
De iDays zijn er weer! Ben je van plan om je oude Mac in te ruilen voor een nieuwer model of om in je allereerste Mac te investeren? Dan is het moment aangebroken! Van 22 tot en met 31 mei krijg je 100 euro korting op je Mac aankoop. Kijk de Mac niet uit de boom en sla je slag!
Lenteactie
Lenteactie
Lenteactie
Lenteactie
space
Actie Voorwaarden
Actie geldig van 22 tot en met 31 mei 2017 en zolang de voorraad strekt. Bij aankoop van een selectie Macs krijg je € 100 korting op de standaard verkoopprijs (inc. BTW). Dit aanbod is geldig op MacBook en MacBook Pro, niet op MacBook Air.

Studenten en leerkrachten genieten van deze actie bovenop de geldende studenten- en lerarenkorting. Houd hierbij rekening dat de korting voor studenten en leerkrachten momenteel enkel in de winkels verrekend kan worden. Deze actie is eveneens geldig op Restore toestellen en cumuleerbaar met waardebonnen voor een door Switch overgenomen Apple-toestel. De actie is niet cumuleerbaar met andere promoties of kortingen. Maximum 1 toestel per klantnummer. Switch/Easy-m behoudt zich het recht voor om de voorwaarden en details van deze aanbieding en de duur van de actie te allen tijde te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

€20 cashback op Canon Pixma TS6050 & TS8050, enkel geldig in onze winkels, niet in de easy-m webshop.

€20 korting op Office 365 bij aankoop van een Mac, enkel geldig in onze winkels, niet in de easy-m webshop.
space