Uw oude Mac, iPad of iPhone is geld waard

Bent u toe aan een nieuwe MacBook? Wilt u de laatste nieuwe iPad of iPhone kopen? Breng tot maximum twee oude Apple toestellen binnen in een van onze winkels en krijg een fikse korting op een nieuw exemplaar!

Uw oude Mac, iPad of iPhone is meer dan welkom in een van onze winkels. Afhankelijk van de leeftijd en het model van uw Mac, iPad of iPhone, krijgt u een mooie korting op de aankoop van een nieuwe. Levert u een oude Mac, iPad of iPhone in, dan krijgt u korting op de aankoop van een nieuwe Mac, iPad of iPhone. Goede deal, toch?

Easy-m heeft namelijk een samenwerkingsverband afgesloten met een bedrijf dat oude computers, iPads en iPhones terugneemt en een tweede leven geeft bij onderwijs- en culturele instellingen die op zoek zijn naar budgetvriendelijk IT-materiaal. Dit aanbod is zowel geldig voor particulieren als voor bedrijven.

Wat de data op uw oude Mac, iPad of iPhone betreft, kunt u op beide oren slapen: deze wordt volledig en professioneel vernietigd. Die garantie geven we u graag zwart op wit, in de vorm van een certificaat.

Benieuwd wat uw toestel nog waard is? Check het via onderstaande link! Wanneer u het online inruilformulier heeft ingevuld, bezorgen wij u via e-mail de geschatte waarde van uw oude Apple product. Geef dit inruilvoorstel af in uw easy-m winkel en geniet van een mooie korting op uw nieuwe Mac, iPad of iPhone. Opgelet, het bedrag op het inruilvoorstel is een schatting, de waarde van het toestel wordt altijd bevestigd in de winkel.Laat u uw toestel liever meteen naar waarde schatten in de winkel? Dat kan uiteraard ook! 

Let op: Ingeleverde iUsed toestellen kunnen niet meer terugbezorgd worden aan de klant.

BEREKEN HIER HOEVEEL JE  MAC, IPAD OF IPHONE WAARD IS