29
jun

De veelzijdigheid van onze Brother printerreeks maakt uw bedrijf een stuk efficiënter. Bovendien zorgen de hoge-opbrengsttoners en -cartridges voor een gevoelige besparing. We stellen u een laserprinter en een inkjet voor die u het leven makkelijker én goedkoper maken.

De Brother all-in-one kleurenlaserprinter MFC- L8650CDW bestaat uit drie machines in één: hij kan afdrukken, kopiëren en scannen. Niet alleen is hij snel dankzij een afdruksnelheid van 28 ppm, hij kan ook automatisch dubbelzijdig afdrukken, scannen, kopiëren en faxen, waardoor u kunt besparen op uw papiergebruik. Dankzij een 9,3 cm kleurentouchscreen is hij heel gemakkelijk te gebruiken. Dit zeer betrouwbare apparaat helpt echt om de efficiëntie van uw workflow te verbeteren.

De Brother inkjet multicolor combineert dubbelzijdig afdrukken, scannen, kopiëren en faxen. De uitgebreide draadloze eigenschappen en netwerkmogelijkheden laten u rechtreeks afdrukken vanaf uw mobiele toestellen of uw cloud-accounts zoals Dropbox of Picasa, zonder de hulp van een pc. Gebruik het 9,3 cm LCD-touchscreen voor toegang tot een reeks van gebruiksvriendelijke, tijdbesparende functies waaronder scannen naar USB, e-mail of FTP-servers.