Onze tarieven

Deze prijzen gelden wanneer u het toestel bij onze technische dienst binnenbrengt. Voor on-site interventies betaalt u steeds per uur. Voor on-site interventies dient u ook rekening te houden met verplaatsingskosten.

Werkuren - € 85 incl.btw (€ 70,25 excl.btw)
  • 1 werkuur kost € 85 incl. btw (€ 70,25 excl.btw).
  • 1 werkuur voor Mac OS X Server kost € 121 incl. btw (€ 100 excl.btw).

Migratie - € 85 incl.btw (€ 70,25 excl.btw)

Datamigratie –en recuperatie van een Mac (of een functionele pc). Dataramigratie van een Mac naar een HD. Als de datarecuperatie niet lukt, wordt er € 45 incl.btw aangerekend (€ 37,20 excl.btw). In dit geval kunnen wij u een bestek bezorgen voor datarecuperatie door een gespecialiseerd bedrijf.


Bestekkosten - € 45 incl.btw (€ 37,20 excl.btw)

De bestekkosten bedragen € 45 incl.btw (€ 37,20 excl.btw). Het bestek is gratis als de herstelling uitgevoerd mag worden zoals voorgesteld in het bestek.


Installatie van bijkomend RAM geheugen

Gratis op voorwaarde dat het RAM geheugen aangekocht wordt bij easy-m.


Rush Service - € 85 incl.btw (€ 70,25 excl.btw)

easy-m verwerkt de binnengebrachte toestellen zo snel mogelijk volgens het principe “eerst binnen – eerst hersteld”. Wij bieden u ook de mogelijkheid tot een RUSH service: uw toestel wordt dan met voorrang behandeld, zowel voor de diagnose als voor de herstelling. U springt dan de wachtrij voorbij, maar deze rush service garandeert in geen enkel geval een snelle herstelling (tijd voor nodige tests, beschikbaarheid van technische onderdelen…)